Face- en bodypaint

Alle face- en bodypainting, grime, make-up, glittertattoos, airbrushtattoos en veel meer voor uw events. Van kleine feesten tot braderijen, opendeurdagen, shows, reclamecampagnes, carnavalstoeten, film en TV staan we klaar. Aarzel niet ons te contacteren voor meer info of voor een nieuwe uitdaging.

Ga naar Webshop

Prijzen

*
Kinderanimatie
Laat uw feestje opvrolijken door uw kinderen te laten omtoveren tot prinsessen, monsters, pinguïns of dino’s! Keuze uit kindergrime, glittertattoos, airbrushtattoo’s, themafeestje, knutselworkshops, kindergrimeworkshops,…
€ 35 /uur
Facepaint
Binnenkort een gekostumeerd feestje, halloweenevent,… zorg dat jij in the picture staat.
€ 25 /uur
Bellypaint
In blijde verwachting of op zoek naar een origineel cadeau? Laat dit unieke en mooie moment vereeuwigen op foto. Je kiest zelf het thema en de kleuren voor het ontwerp. Tal van mogelijkheden en een zeer leuke ervaring. Er kunnen indien gewenst foto’s worden genomen met een professionele camera. Al is het ook mogelijk om samen te werken met een professionele fotograaf in een studio.
€ 65 /uur
Bodypaint
Ideaal om jouw evenement te promoten of als show stealer op een event of feest.
€ 70 /uur
Halloween & special effect € 25 /uur
* Deze prijzen zijn minimumprijzen, afhankelijk van de specifieke vereisten kunnen deze wijzigen. Vraag jouw prijsofferte op maat aan.

Workshops

Kindergrime
Wij geven ook workshops op aanvraag. Wil u bijvoorbeeld een cursus organiseren op uw school, op een vrijgezellenavond, op een vormingsdag, voor de monitoren van een jeugdbeweging,…
3 uur € 75

Foto's