Handverzorging

Mooie handen zijn niet langer een droom met onze manicure. Verzorgde, zachte handen zijn belangrijk voor je uitstraling en de indruk die je maakt op anderen. We gebruiken onze handen dagelijks, gun ze een moment van rust en laat je verwennen…

Je kan bij ons terecht voor een uitgebreide manicure of mooie kunstnagels, ook zijn onze handverzorgingsproducten online te verkrijgen op onze webshop!

Ga naar Webshop

Prijzen

Basis

Manicure
Knippen en vijlen van de nagels, handbad, verwijderen van velletjes, nagelverzorging, handcrème
€ 25

Kunstnagels

Gellak
Gellak is een semipermanente gelnagellak en wordt rechtstreeks op de natuurlijke nagel aangebracht. Hierbij wordt steeds een mini manicure toegepast en de nagel wordt verstevigd met rubberbase.
Houdbaarheid 2-3 weken.
€ 35
Natural nail treatments
Ontdek de Natural Nail Treatment, een geweldige optie om je natuurlijke nagels te versterken! Met de rubberbase die ik aanbreng, geniet je tot wel 3 weken lang van sterke en glanzende nagels.
€ 40
Nieuwe set acrygel op eigen nagels
De juiste architectuur van een kunstnagel wordt opgebouwd op je eigen nagel. Je eigen nagels zijn verstevigd en hebben een draagbaarheid van 4 weken. Kom je na 5 weken terug, wordt er opnieuw een nieuwe set in rekening gebracht.
€ 55
Nieuwe set acrygel met verlenging
Hier wordt de juiste architectuur en lengte van een kunstnagel wordt opgebouwd door middel van sjablonen. De draagbaarheid bedraagt 4 weken en binnen deze periode word er een bijwerking aangerekend. Kom je na 5 weken terug, wordt er opnieuw een nieuwe set in rekening gebracht.
€ 60
Bijwerking acrygel
Hier wordt de juiste architectuur en lengte van je kunstnaggel gecorrigeerd. De draagbaarheid bedraagt 4 weken en binnen deze periode word er een bijwerking aangerekend. Kom je na 5 weken terug, wordt er opnieuw een nieuwe set in rekening gebracht. Indien u reeds kunstnagels op heeft (van een ander salon), wordt een nieuwe set in rekening gebracht
€ 50
Kleine nail art(prijs per nagel)
Babyboom, ombre, sugaring, stempel, marble, ...
€ 1
Steentjes (prijs per steentje)
€ 0.15
French (prijs per nagel)
€ 1.5
Verwijderen en mini-verzorging
€ 25

Foto's